Je bedrijf kan veel

Digitaler

Ons bewezen stappenplan voor je business model van je digitale schil

Bewezen resultaat

Vanuit onze praktijk zien we dat digitaal bewust ook voor jou de ogen kan openen. Digitalisering is hot en hip, en gaat je daadwerkelijk verder brengen.

Technology driven

Hoe je technologie kan inzetten in je bedrijf om dichter bij je klanten te staan is vaak een lastige puzzel. Doordat we dit vaak doen hebben we een goed overzicht van de mogelijkheden.

Big investment

Het team meekrijgen in een verandering is een lastig proces. De wortel en de stok, waar doe je goed aan. Ga je je team inspireren en motiveren, of permiteer je je de confrontatie?

Business strategy

Dit is wat we LEUK vinden! Je helpen met de volgende stap in beeld brengen. Maar zelf beginnen kan ook, 3 korte filmpjes om voor jezelf de eerste ideeën te krijgen van wat mogelijk is in je eigen organisatie.

Kunstmatige intelligentie

Is software de baas? Dat willen we niet, maar het is vaak al te laat. Laten we het ons overkomen of zullen we onze eigen visie en plan voorop zetten? Ondernemers zijn niet bang voor uitdagingen! zie jij dit kruispunt aankomen?

DGTL Ready in 3 stappen

We stellen samen een business canvas samen waarbij we als uitgangspunt de data van je bedrijf nemen.

Je missie en visie document ligt voor het grijpen, maar wel in de la. Met je Business rules maak je iedere beslissing voor iedereen beargumenteerbaar.

Na 3x koffiedrinken hebben we een plan waar je weer 10 jaar verder mee kan. Onmogelijk? We zijn geen achteromkijkers, We zijn VOORLOPERS!

Onze klanten zeggen

Professioneel en toekomstgericht. Soms wat ingewikkeld, maar altijd weer duidelijk.  

Arnold Vaandrager

CEO VABO Composites

In data zoeken is een zware puzzel, Digitalisering is data gebruiken om je passie tot aan de gebruiker te brengen.

Cor Spronk

Mentor en Coach

De businessrules hebben me de mogelijkheid gegeven om voor mijn klanten digitalisering verder te gebruiken.