Voeg DGTL toe

De tijden van mechaniseren, en automatiseren zijn voorbij. We zijn nu aanbeland in het tijdperk van digitaliseren. Door de overheid wordt volop geld beschikbaar gemaakt voor DGTL. Voor het MKB zijn er nu veel kansen om aan te sluiten en te starten met digitalisering zodat zij de boot niet missen.

Strategische stappen of beslissingen kunnen niet meer genomen worden zonder het digitaliseringselement hierbij te betrekken.

Waarom

Het overbruggen van de kenniskloof is de basis van het verdienmodel binnen de bedrijfsvoering. We zien in vergelijkbare situaties dat digitalisering de kenniskloof steeds kleiner maakt, waardoor het verdienmodel steeds lastiger wordt. Om de concurrentie, vaak uit onverwachte hoek, voor te blijven zullen we goed in kaart moeten brengen wat de kern is van de kenniskloof die binnen jullie product en dienstverlening geleverd wordt.

Starten doen we zo!

Praktisch starten met digitaliseren is voor een MKB organisatie maken wij graag ook LEUK. Geen technisch geneuzel en lastig vakjargon. Vanuit businessmodellen denken in kansen. Ben jij ook op zoek naar de DGTL jas voor je dienstverlening / product? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Fase 1: DGTL bewust. Laat je informeren en start samen met ons je eerste project.

Wil jij ook je laten inspireren om de DGTL jas om je product of dienstverlening te passen? Kom naar onze paskamer. Maak een afspraak voor een kennismaking.

    Het digitaliseringstraject. We werken je businessplan uit met de logische digitaliseringsonderdelen. Je heb in deze fase de mogelijkheid om je product of dienst te transformeren met een digitale jas. Deze extra toegevoegde waarde moet in je organisatie gaan landen, en hiervoor geven we je handvatten om dit te presenteren en te inspireren.