Strategische stappen of beslissingen kunnen niet meer genomen worden zonder het digitaliseringselement hierbij te betrekken.

Starten doen we zo!

Wil jij weten hoe je de volgende stap kan maken met digitalisering in je bedrijf? Met ons 5 stappenplan ben je op de juiste weg. Wil je het zelf doen? dat kan!

Praktisch starten met digitaliseren maken wij graag ook LEUK. Geen technisch geneuzel en lastig vakjargon. Vanuit businessmodellen en business rules denken in kansen, met 3 workshops weet je wat je wil gaan bereiken. Ben jij ook op zoek naar de DGTL jas, de digitale schil voor je dienstverlening, product of proces? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat ons betreft is fase 1 DGTL bewustzijn. Laat je informeren en start samen met ons je eerste project.

Wil jij ook je laten inspireren om de DGTL jas om je product of dienstverlening te passen? Kom naar onze paskamer.

 

Het digitaliseringstraject. We werken je businessplan uit met de logische digitaliseringsonderdelen. Je heb in deze fase de mogelijkheid om je product of dienst te transformeren met een digitale jas. Deze extra toegevoegde waarde moet in je organisatie gaan landen, en hiervoor geven we je handvatten om dit te presenteren en in je organisatie je collega’s te inspireren.

 

your dreams come to life

Waarom Digitaliseren

Het overbruggen van de kenniskloof is de basis van het verdienmodel binnen de bedrijfsvoering. We zien in vergelijkbare situaties dat digitalisering de kenniskloof steeds kleiner maakt, waardoor het verdienmodel steeds lastiger wordt. Om de concurrentie, vaak uit onverwachte hoek, voor te blijven zullen we goed in kaart moeten brengen wat de kern is van de kenniskloof die binnen jullie product en dienstverlening geleverd wordt.

de DigitaliseringsRoadmap

De digitale schil van jou bedrijf begint met een bewezen stappenplan.

About
DGTLDESIGN

De tijden van mechaniseren, en automatiseren zijn voorbij. We zijn nu aanbeland in het tijdperk van digitaliseren. Digitaliseren maakt het makkelijker om in de keten samen te werken. Door de overheid wordt volop geld beschikbaar gemaakt voor DGTL. Voor jou dus volop kansen om aan te sluiten en te starten met digitalisering zodat je de boot niet gaat missen.

Aanbieding!

DGTL scan

1.250,00

Tijdens 2 interviews en 1 presentatie maken we voor jullie inzichtelijk hoe de digitale schil van je product of dienst er uit kan zien. Met ondersteuning van businessrules en het business canvas ben je in staat om een jaar lang te werken aan de digitalisering van je bedrijf. *

In je data zoeken naar verbindingen is saai, digitalisering maakt je data onderdeel van je product of dienst. Ik ben blij dat we de stap ‘JoinDGTL’ hebben genomen – Arnold Vaandrager – VABO Composites

Beschrijving

JoinDGTL; Maak je product of dienst klaar voor de toekomst met een digitale schil, dit gaat het verschil maken tussen contact via directe communicatie (old school) en een cloudverbinding tussen het gebruik van je product en dienst naar je bedrijf (customer intimacy op gebruiksniveau)

  • Omdat veel grote bedrijven ooit klein waren voordat ze hun product digitaliseerden.
  • Je nu al data verzameld, zonder direct doel.
  • Communicatie met je klanten over je product of dienst steeds moeilijker is geworden.
  • Je enthousiast bent over je eigen product en dienst, en dit graag wilt delen.

We scannen je product of dienst, en vatten de ideeën samen. Hiermee heb je een beeld wat de digitale schil voor jullie kan worden.

*Wil je gebruik maken van de voucher van de overheid? Vraag een voucher aan

Vraag een voucher aan om nu gebruik te maken van de 50/50 deal van provincie Flevoland (voor overige provincies, kijk op de provincie website)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DGTL scan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…